DND Pool Group

Kies jouw type zwembad

Wij leggen verschillende soorten inbouwzwembaden aan. Welk type het beste bij jou past, is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hieronder leggen wij kort uit welke soorten HDPE zwembaden wij aanbieden en wat hun eigenschappen zijn:

  • HDPE skimmerzwembad

  • HDPE overloopzwembad

  • HDPE hybride zwemvijver

Geraak je er niet aan uit? Maak vrijblijvend een afspraak om samen jouw project concreet te maken.

TYPE HDPE ZWEMBADEN

HDPE skimmerzwembad

Een skimmerzwembad is het meest gekozen HDPE zwembad. Hij past in iedere tuin en is de meest bekende uitvoering van onze inbouwzwembaden. Een skimmerzwembad kenmerkt zich door haar skimmers en waterlijn die enkele centimeters onder het niveau van uw terras staat.

HDPE OVERLOOPZWEMBAD

Een overloopzwembad kenmerkt zich door een ongekende luxe uitstraling en haar waterlijn die gelijk is aan het terras. Het water stroomt over de tegels rondom het zwembad heen en wordt opgevangen in een overloopgoot. Deze oneindige waterstroom geeft een prachtig spiegeleffect.

HDPE plunge pool

Een plunge pool is een klein zwembad, of ook wel plonsbad genoemd. Dit type zwembad is ideaal voor kleinere (stads)tuinen. U kunt in uw plunge pool naast dobberen of afkoelen ook baantjes trekken wanneer u een jetstream laat installeren.

 

Lees meer >

HDPE Hybride zwemvijver

Een hybride zwemvijver is een kruising van 2 soorten zwembaden, namelijk de zwemvijver en het chloorzwembad. Bij dit buitenbeentje onder onze inbouwzwembaden selecteerde we enkel de beste eigenschappen van de twee en brachten het samen in één bad.

0
JAAR ERVARING
0
GEKWALIFICEERDE EXPERTS
0
JAAR GARANTIE

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

  • Materiaal, kleur en vorm

  • Levertermijn, garantie en service