DND Pool Group

INBOUW ZWEMBAD

Geniet van Belgisch vakmanschap bij DND Pools

Een inbouwzwembad is dé ideale manier om je eigendom te verfraaien en tegelijkertijd te ontspannen en te sporten. DND is een toonaangevend productie- en renovatiebedrijf voor inbouwzwembaden, centraal gelegen in België. Met intussen 24 jaar ervaring en meer dan 1.000 geleverde inbouwzwembaden zijn wij sterk aanwezig op de Belgische markt en genieten we van een uitstekende reputatie dankzij onze hoogkwalitatieve inbouwzwembaden op maat.

een zwart zelfbouw zwembad met waterval, buitendouche en poolhouse
Contacteer ons >

Wil je graag een inbouwzwembad laten plaatsen of onderhouden?

Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

inbouwzwembad mogelijkheden

Download onze brochure

Zet de eerste stap naar je eigen zwemparadijs en download onze gratis brochure boordevol inspiratie en tips.

Mis geen enkel detail en ontdek de eindeloze mogelijkheden van een  inbouwzwembad op maat.

 • Flexibiliteit

 • Korte leveringstermijn

 • Uitzonderlijke kwaliteit

Waag jij de sprong?

Geniet deze zomer nog van een frisse duik in je eigen zwembad

Wij plaatsen inbouwzwembaden in heel België

Op zoek naar een verdeler in jouw buurt? DND Pools plaatst en onderhoudt inbouwzwembaden in heel België:

Brussel - AntwerpenLimburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-VlaanderenWaals-Brabant - Henegouwen - Luik - LuxemburgNamen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid over de inbouwzwembaden dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.

Veelgestelde vragen rond inbouwzwembaden

Rond de aanleg, het onderhoud en de zelfbouw van een inbouwzwembad merken we bij onze klanten dat er vaak veel vragen zijn rond mogelijkheden, materialen, producten en dergelijke. Via deze FAQ geven we kort antwoord op al deze vragen.
 • 1. Wat is de prijs van een inbouwzwembad?

  De prijs van een inbouwzwembad varieert naargelang de gebruikte materialen, de gewenste accessoires en afwerkingen. Het is aangeraden om bij het kopen van een inbouwzwembad niet te besparen op de materialen, aangezien deze besparing je later meer zal kosten aan reparaties en herstellingen. Om de levensduur van je inbouwzwembad te garanderen, raden we je aan om bij de aanleg van je inbouwzwembad te kiezen voor een inbouwzwembad in HDPE (High Density Polyethyleen). Dit materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie, en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen. Daarnaast is het ook belangrijk bij de aankoop van een inbouwzwembad om de service-na-verkoop en de onderhoudservice na te kijken. Laat je daarom bij het plaatsen van een inbouwzwembad niet verleiden door de goedkoopste zwembadbouwer, maar bekijk alle mogelijkheden grondig.

 • 2. Wat kost de renovatie van een inbouwzwembad?

  De prijs van de renovatie van een inbouwzwembad kan variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project, evenals de materialen en arbeidsuren. Het is verstandig om de kosten te bespreken met een professional die gespecialiseerd is in zwembadrenovaties, om ervoor te zorgen dat u een realistische schatting krijgt. Mogelijks is het interessanter om een nieuwe monoblok (of prefab) inbouwzwembad in de bestaande kuip te plaatsen om de arbeidskosten te drukken. Onze experts staan je graag te woord om een geschikte oplossing te vinden.

 • 3. Wat zijn de voordelen van een inbouwzwembad vergeleken met een opbouwzwembad?

  Een inbouwzwembad heeft veel bijkomende voordelen:

  -Integratie in de tuin: Een inbouwzwembad is volledig geïntegreerd in de tuin, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft.

  -Langer gebruik: Een inbouwzwembad kan het hele jaar door gebruikt worden, terwijl een opbouwzwembad vaak alleen in de zomermaanden.

  -Meer opties: Bij een inbouwzwembad zijn er meer opties voor de grootte, vorm, materialen en locatie van het zwembad.

  -Minder onderhoud: Een inbouwzwembad vereist minder onderhoud dan een opbouwzwembad omdat het beschermd is tegen de weerselementen.

  -Garantie: De garantietermijn van een inbouwzwembad in HDPE ligt vele malen hoger dan de garantietermijnen van opbouwzwembaden.

  -Meer waarde voor uw woning: Een inbouwzwembad kan de waarde van uw woning verhogen.

  -Isolatie: Het is energiezuiniger om een inbouwzwembad te verwarmen in vergelijking met een opbouwzwembad.