DND Pool Group

INBOUWZWEMBAD

Een inbouwzwembad is dé ideale manier om je eigendom te verfraaien en tegelijkertijd te ontspannen en te sporten. DND is een toonaangevend productie- en renovatiebedrijf voor inbouwzwembaden, centraal gelegen in België. Met intussen 23 jaar ervaring en meer dan 1.000 geleverde inbouwzwembaden zijn wij sterk aanwezig op de Belgische markt en genieten we van een uitstekende reputatie dankzij onze hoogkwalitatieve inbouwzwembaden op maat.
Wil je graag een inbouwzwembad laten plaatsen, onderhouden of renoveren?
Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Wij plaatsen, renoveren en onderhouden zwembaden in heel België

Veelgestelde vragen rond inbouwzwembaden

 • 1. Wat is de prijs van een inbouwzwembad?
  De prijs van een inbouwzwembad varieert naargelang de gebruikte materialen, de gewenste accessoires en afwerkingen. Het is aangeraden om bij het kopen van een inbouwzwembad niet te besparen op de materialen, aangezien deze besparing je later meer zal kosten aan reparaties  en herstellingen. Om de levensduur van je inbouwzwembad te garanderen, raden we je aan om bij de aanleg van je inbouwzwembad te kiezen voor een inbouwzwembad in HDPE (High Density Polyethyleen). Dit materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie, en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen. Daarnaast is het ook belangrijk bij de aankoop van een inbouwzwembad om de service-na-verkoop en de onderhoudservice na te kijken. Laat je daarom bij het plaatsen van een inbouwzwembad niet verleiden door de goedkoopste zwembadbouwer, maar bekijk alle mogelijkheden grondig.

 • 2. Wat kost de renovatie van een inbouwzwembad?
  De prijs van de renovatie van een inbouwzwembad kan variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project, evenals de materialen en arbeidsuren. Het is verstandig om de kosten te bespreken met een professional die gespecialiseerd is in zwembadrenovaties, om ervoor te zorgen dat u een realistische schatting krijgt. Mogelijks is het interessanter om een nieuwe monoblok (of prefab) inbouwzwembad in de bestaande kuip te plaatsen om de arbeidskosten te drukken. Onze experts staan je graag te woord om een geschikte oplossing te vinden.

 • 3. Wat zijn de voordelen van een inbouwzwembad vergeleken met een opbouwzwembad?

  Een inbouwzwembad heeft veel bijkomende voordelen:

  • Integratie in de tuin: een inbouwzwembad is volledig geïntegreerd in de tuin, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft.
  • Langer gebruik: een inbouwzwembad kan het hele jaar door gebruikt worden, terwijl een opbouwzwembad vaak alleen in de zomermaanden.
  • Meer opties: bij een inbouwzwembad zijn er meer opties voor de grootte, vorm, materialen en locatie van het zwembad.
  • Minder onderhoud: een inbouwzwembad vereist minder onderhoud dan een opbouwzwembad omdat het beschermd is tegen de weerselementen.
  • Garantie: De garantietermijn van een inbouwzwembad in HDPE ligt vele malen hoger dan de garantietermijnen van opbouwzwembaden.
  • Meer waarde voor uw woning: een inbouwzwembad kan de waarde van uw woning verhogen.
  • Isolatie: het is energiezuiniger om een inbouwzwembad te verwarmen in vergelijking met een opbouwzwembad.
Bekijk onze promo video