Kunststof zwembaden

Onze modulaire monobloc zwembaden zijn vervaardigd uit polyethyleen (HDPEUV). Een bijzonder duurzaam materiaal waarvan u jarenlang plezier zult hebben zonder zorgen.

WAT IS HDPE

HDPE staat voor High Density Polyethyleen. De belangrijkste toepassing voor deze kunststof zijn gasleidingen, waterleidingen en bescherming voor kabels, maar het wordt eveneens gebruikt als basismateriaal voor 3D-printers. Het materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie, en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen.

STRAK DESIGN

Het succes van deze kunststof zwembaden is in de eerste plaats te wijten aan de uitzonderlijke duurzaamheid, snelle plaatsing en scherpe prijs, maar eigenlijk vooral ook vanwege zijn strak design. De lassen zijn praktisch onzichtbaar en de hoeken recht (90°). Het zwembad oogt zeer mooi, glad en modern.

Kies jouw zwembadkleur

Een van de belangrijkste keuzes die u gaat maken is de kleur van uw zwembad. Er zijn 4 kleuren beschikbaar. U kunt kiezen uit: wit, lichtgrijs, stofgrijs en zwart.

De kleur van uw zwembad heeft meteen effect op de kleur van uw water. Diverse tinten blauw creëert u met een wit of lichtgrijs zwembad. Een donkere oase of zwemvijver look creëert u met een stofgrijs of zwart zwembad.

Wit

Lichtgrijs

Stofgrijs

Zwart

Kies jouw zwembadtrap

De op maat gemaakte trap maakt uw zwembad persoonlijker dan ooit.
Kies zelf het aantal treden en de afwerking. De keuze is vrij en samen te bepalen. Contacteer ons en vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Download onze brochure voor meer inspiratie…

4 ingebouwde traptreden

Plage met 3 ingebouwde traptreden

Plage met 3 ingebouwde traptreden over de gehele lengte van het zwembad

Ligplage met 3 ingebouwde traptreden

Kies jouw zwembadrolluik

Een automatisch zwembadrolluik is iets wat echt onmisbaar is!
DND Pool Group biedt een ruime keuze aan lamellen. Deze zijn gemaakt van PVC of Polycarbonaat met of zonder verwarmend solar effect. Om de veiligheid van uw gezin te garanderen, zijn onze lamellen steeds bestand tegen een gewicht van 110kg.

PC Eclipse Platinum

PVC Crystal Solar

PVC Solar Blue

PC Solar Blue