DND Pool Group

PREFAB ZWEMBAD

Een prefab zwembad is dé ideale manier om je eigendom te verfraaien en tegelijkertijd te ontspannen en te sporten. DND is een toonaangevend productie- en renovatiebedrijf voor prefab zwembaden, centraal gelegen in België. Met intussen 23 jaar ervaring en meer dan 1.000 geleverde prefab zwembaden zijn wij sterk aanwezig op de Belgische markt en genieten we van een uitstekende reputatie dankzij onze hoogkwalitatieve prefab zwembaden op maat.
Wil je graag een prefab zwembad laten plaatsen, onderhouden of renoveren?
Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Wij plaatsen, renoveren en onderhouden zwembaden in heel België

Veelgestelde vragen rond prefab zwembaden

  • 1. Wat is de prijs van een prefab zwembad?

    De prijs van een prefab zwembad varieert naargelang de gebruikte materialen, de gewenste accessoires en afwerkingen. Het is aangeraden om bij het kopen van een prefab zwembad niet te besparen op de materialen, aangezien deze besparing je later meer zal kosten aan reparaties  en herstellingen. Om de levensduur van je prefab zwembad te garanderen, raden we je aan om bij de aanleg van je prefab zwembad te kiezen voor een prefab zwembad in HDPE (High Density Polyethyleen). Dit materiaal wordt niet aangetast door bacteriën, is zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie, en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen. Daarnaast is het ook belangrijk bij de aankoop van een prefab zwembad om de service-na-verkoop en de onderhoudservice na te kijken. Laat je daarom bij het plaatsen van een prefab zwembad niet verleiden door de goedkoopste zwembadbouwer, maar bekijk alle mogelijkheden grondig.

  • 2. Wat kost de renovatie van een prefab zwembad?

    De prijs van de renovatie van een prefab zwembad kan variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project, evenals de materialen en arbeidsuren. Het is verstandig om de kosten te bespreken met een professional die gespecialiseerd is in zwembadrenovaties, om ervoor te zorgen dat u een realistische schatting krijgt. Mogelijks is het interessanter om een nieuwe monoblok (of prefab) inbouwzwembad in de bestaande kuip te plaatsen om de arbeidskosten te drukken. Onze experts staan je graag te woord om een geschikte oplossing te vinden.

  • 3. Hoeveel kost het om een prefab zwembad aan te leggen?

    De kostprijs om een prefab zwembad aan te leggen varieert naargelang de gebruikte materialen, de gewenste accessoires en afwerkingen. De afmetingen, de stijl, de technologie en andere factoren kunnen de prijs van een prefab zwembad ook sterk bepalen. Naargelang je voor een basic zwembad kiest of voor een luxe prefab zwembad, kan de prijs variëren van 20.000 euro tot 70.000 euro en zelfs 100.000 euro als je een zeer luxueus prefab zwembad wenst aan te leggen. Bij DND Pools werken we met prefab zwembaden op maat van HDPE (High Density Polyethyleen). HDPE is een materiaal dat niet wordt aangetast door bacteriën. Daarnaast is het zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie en kan niet verkleuren door blootstelling aan UV-stralen. Door bij de aanleg van je zwembad te investeren in een zwembad gemaakt van HDPE, zal je later veel geld besparen met reparaties en herstellingen. Daarnaast is het ook belangrijk bij de aankoop van een prefab zwembad om de service-na-verkoop en de onderhoudsservice na te kijken. Laat je daarom bij het plaatsen van een prefab zwembad niet verleiden door de goedkoopste zwembadbouwer, maar bekijk alle mogelijkheden grondig.

Bekijk onze promo video