DND Pool Group

TOTAALPROJECTEN

DND Pools is jouw partner bij uitstek voor het realiseren van jouw totaalproject op het gebied van tuinaanleg met zwembad. Wij nemen de complete inrichting van je buitenruimte voor ons rekening, van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Als je enige en directe aanspreekpunt, zorgen wij voor de algehele coördinatie en opvolging van je totaalproject. Samen met jou creëren we een buitengewoon ontwerp, dat begint met een ruwe schets en zich ontwikkelt tot een gedetailleerd plan. Het tuinontwerp vormt namelijk de solide basis voor het verwezenlijken van jouw totaalproject met zwembad.
Wil je graag één aanspreekpunt voor jouw totaalproject met zwembad?
Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!
0
JAAR ERVARING
0
GEKWALIFICEERDE EXPERTS
0
JAAR GARANTIE

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

Wij voeren totaalprojecten uit in heel België

Veelgestelde vragen rond totaalprojecten

 • 1. Waarom samenwerken met DND Pools voor mijn totaalproject?

  Bij DND Pools bieden we een compleet dienstenpakket van ontwerp tot oplevering. Met ons als jouw enige aanspreekpunt, ben je verzekerd van een vlotte coördinatie en opvolging gedurende het hele project. Onze expertise, ervaring en toewijding zorgen ervoor dat jouw droomtuin en zwembad werkelijkheid worden.

 • 2. Hoe begint het proces van een totaalproject bij DND Pools?

  Het proces begint met een ruwe schets, waarin we jouw ideeën en wensen vastleggen. Samen met jou ontwikkelen we dit concept tot een gedetailleerd plan. Het tuinontwerp vormt de solide basis van het project, waarin we de esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid van je buitenruimte definiëren.

 • 3. Welke soorten zwembaden kunnen worden opgenomen in een totaalproject met tuinaanleg?

  Wij kunnen verschillende soorten zwembaden opnemen, zoals skimmerzwembaden, overloopzwembaden, plunge pools en hybride zwemvijvers. De keuze hangt af van jouw voorkeuren en de beschikbare ruimte. Ontdek hier onze zwembaden >

 • 4. Hoe zorgt DND Pools voor duurzaamheid in zijn totaalprojecten?

  Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze totaalprojecten. We selecteren duurzame materialen, gebruiken energie-efficiënte zwembadinstallaties en integreren milieuvriendelijke tuinmethoden. We streven ernaar om een groene, onderhoudsarme buitenruimte te creëren die de tand des tijds doorstaat.

 • 5. Wat is de gemiddelde tijdsduur voor de voltooiing van een totaalproject met tuinaanleg en zwembad?

  De tijdsduur varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en de omvang van de tuin. Over het algemeen streven we naar een efficiënte uitvoering en proberen we projecten binnen een realistische tijdlijn te voltooien. Doordat onze zwembaden intern vervaardigd worden in onze eigen productiefaciliteit te Affligem, garanderen we flexibiliteit in onze planning én een korte levertermijn. Lees er hier meer over >

Bekijk onze promo video