DND Pool Group

ONZE WERKWIJZE

arrow

KENNISMAKING

Tijdens een kennismakings-gesprek in onze showroom luisteren we aandachtig naar jullie ideeën en verwachtingen. Samen bekijken wij jullie plannen en overlopen wij jullie persoonlijke wensen voor jullie zwembad.

01

arrow

OFFERTE

We overlopen samen een geheel vrijblijvend en transparant voorstel. Bij een akkoord, stellen we samen met jou de definitieve plannen op en bepalen we in overleg een datum voor de aanleg en plaatsing van jouw zwembad.

02

arrow

PRODUCTIE

Na goedkeuring van de constructietekening, beginnen wij aan de bouw van jouw zwembad in onze eigen productiefaciliteiten. De productietijd duurt 1 à 2 dagen, afhankelijk van de grootte van het zwembad. 

03

GRAAFWERKEN

Dag 1: Nadat alle werken gepland zijn kan men van start gaan met de aanleg van het zwembad. Allereerst wordt de grond uitgegraven en al dan niet afgevoerd. Vervolgens wordt er een bodemplaat gechapt en indien nodig een drainage geplaatst.

04

arrow

LEVERING

Dag 2: Van zodra de voorbereidende werken achter de rug zijn kan het bad geleverd worden. Hiervoor werken wij samen met All Exeptional, al 25 jaar transportspecialist. Zij stippelen het traject uit van A tot Z.

05

arrow

AANLEG

Wanneer het zwembad toekomt wordt deze met een kraan in de put geplaatst. De nodige leidingen worden samen met het technisch pallet aangesloten, de zijwanden worden dichtgechapt, het bad gevuld met water en de installatie opgestart.

06

arrow

AFWERKING

Dag 3: Eerst en vooral worden de lamellen van het rolluik geplaatst en ingesteld. Nadien kan het bad afgewerkt worden met de boordstenen. En wanneer de werf helemaal opgekuist is kan u genieten van een eerste duik.

07

DIENST NA VERKOOP

Of het nu gaat om een probleem of een onderhoud? Heb je na de plaatsing nog nood aan bijkomende informatie? Wij staan steeds voor je klaar. Bovendien hebben we een klantenportaal mydndpool.be waar u de meeste informatie kan terugvinden.

08

Bekijk hier

Hoe de aanleg van een zwembad in zijn werk gaat

Download onze brochure

Zet de eerste stap naar je eigen zwemparadijs en download onze gratis brochure boordevol inspiratie en tips.

Mis geen enkel detail en ontdek de eindeloze mogelijkheden van een prefab inbouwzwembad op maat.

  • Flexibiliteit

  • Korte leveringstermijn

  • Uitzonderlijke kwaliteit

Wij plaatsen zwembaden in heel België

Op zoek naar een verdeler in jouw buurt? DND Pools plaatst, renoveert en onderhoudt zwembaden in heel België:

Brussel - AntwerpenLimburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-VlaanderenWaals-Brabant - Henegouwen - Luik - LuxemburgNamen

Alles wat je moet weten

Ontdek de nieuwste trends en mis geen enkele nieuwigheid in de zwembadensector dankzij onze blogartikelen. Zoek je advies of wil je even stilstaan bij je keuzes voordat je de sprong waagt? Lees dan zeker alle informatie op deze pagina.