DND Pool Group

Zelfbouw zwembad

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MANIER OM ZELF JE ZWEMBAD AAN TE LEGGEN?

DND biedt HDPE-zwembaden aan die je snel en eenvoudig zelf kan aanleggen, met of zonder begeleiding van onze experts.

 • 25 jaar garantie

 • Belgisch maatwerk

 • Korte levertermijn

Personaliseer jouw zelfbouw zwembad

HDPE

Wij leveren verschillende soorten zelfbouw zwembaden aan zoals skimmerzwembaden en plunge pools. Welk type het beste bij jou past, is volledig afhankelijk van jouw wensen.

KLEUR

Eén van de belangrijkste keuzes die je gaat maken voor de zelfbouw van jouw zwembad is allereerst de kleur. Er zijn 5 kleuren beschikbaar waaronder wit, lichtgrijs, stofgrijs, antraciet en zwart.

TRAP

Om makkelijk in en uit het zwembad te geraken, is een ingebouwde trap noodzakelijk. Bij DND Pools zijn er heel wat mogelijkheden om jouw zwembad-trap persoonlijker dan ooit te maken.

AFDEKKING

Een automatisch zwembadrolluik is iets wat echt onmisbaar is, daarom biedt DND een ruime keuze aan lamellen aan. Deze anti-alg lamellen zijn gemaakt van PVC of Polycarbonaat, met of zonder solar effect.

TECHNIEKEN

De technische installatie is het hart van je zwembad! De juiste pomp en filtercombinatie is van cruciaal belang voor de werking van je zwembad. Het water moet immers constant perfect zuiver zijn.

ACCESSOIRES

Of je nu op zoek bent naar een zwembadrobot, jetstream, waterval of zwembadboorden, met de juiste accessoires wordt je zwembad nog gezelliger. Ontdek hier het volledig aanbod van DND Pools.

Bekijk hier

Hoe de aanleg van een zelfbouw zwembad in zijn werk gaat

De 6 garanties van DND Pools

Duurzame zwembaden

Onze zwembaden zijn vervaardigd uit HDPE. Een bijzonder duurzaam materiaal dat niet wordt aangetast door bacteriën. HDPE is zeer sterk, resistent voor chemicaliën en bestand tegen extreme temperaturen. Het is niet onderhevig aan corrosie en oxidatie, en kan niet verkleuren door UV-stralen.

1

Belgisch vakmanschap

Al onze zwembaden worden intern vervaardigd in onze eigen productie-faciliteiten. Van de extrusie van het plaatmateriaal tot het plaatsen van de trappen, inbouwstukken en aandrijf-systemen voor het rolluik, alle onderdelen van het zwembad worden intern geassembleerd.

2

Zwembad op maat

Onze kunststof zwembaden zijn in vrijwel alle maten beschikbaar. Bij DND Pools stel je zelf je zwembad samen tot maximaal 3,80 meter breed, 18 meter lang en 1,5 meter diep. Onze klanten zijn vrij in hun wensen en ontwerp voor hun droomzwembad, zowel in de service, als in de afmetingen en de opties.

3

Strak design

De lassen van onze HDPE-zwembaden zijn praktisch onzichtbaar en de hoeken zijn loodrecht (90°). De afwerking oogt zeer professioneel, strak en modern. Bovendien is het zwembad makkelijk proper te maken en te onderhouden dankzij zijn gladde oppervlakte. ...

4

Scherpe prijs

Van het ontwerp tot de productie en de aanleg van het zwembad: wij doen alles intern om het aantal tussenpersonen tot een minimum te reduceren. Zo garanderen we niet alleen de kwaliteit van onze zwembaden, maar verkrijgen we ook een uitzonderlijke prijs/kwaliteitsgarantie.

5

Korte levertermijn

Dankzij onze interne productiefaciliteit garanderen we flexibiliteit in onze planning en korte levertermijnen voor de aanleg van jouw droomzwembad. Heb je vragen over vergunningen, technische aspecten of andere? Onze experts staan je graag te woord.

6

De zelfbouw van jouw zwembad in 3 stappen

arrow

Offerte

Vraag een gratis offerte aan via onze website voor de zelfbouw van jouw droomzwembad. Wij nemen contact met jou op en maken een afspraak om je project en de mogelijkheden te bespreken.

arrow

BEGELEIDING

Wij leveren jou alle tools aan voor de plaatsing van jouw zelfbouw zwembad. Bij vragen is er steeds een expert die voor jou ter beschikking staat en die een antwoord kan geven op al jouw vragen.

LEVERING

Wij leveren het zwembad aan binnen de afgesproken termijnen. Het zwembad komt aan in één stuk, waardoor de aanleg van jouw zelfbouw zwembad niet veel tijd in beslag neemt.

Waag jij de sprong?

Geniet deze zomer nog van een frisse duik in je eigen zwembad

Wij leveren zelfbouw zwembaden in heel België

Als zwembadbouwer leveren wij zelfbouw zwembaden in heel België:

Brussel - AntwerpenLimburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-VlaanderenWaals-Brabant - Henegouwen - Luik - LuxemburgNamen

Download onze brochure

Zet de eerste stap naar je eigen zwemparadijs en download onze gratis brochure boordevol inspiratie en tips.

Mis geen enkel detail en ontdek de eindeloze mogelijkheden van een zelfbouw zwembad.

 • Flexibiliteit

 • Korte leveringstermijn

 • Uitzonderlijke kwaliteit

VEELGESTELDE VRAGEN ROND ZELFBOUW ZWEMBADEN

Rond de aanleg, het onderhoud en de zelfbouw van een inbouwzwembad merken we bij onze klanten dat er vaak veel vragen zijn rond mogelijkheden, materialen, producten en dergelijke. Via deze FAQ geven we kort antwoord op al deze vragen.
 • 1. Is het moeilijk om een zelfbouw zwembad aan te leggen?

  Het aanleggen van een zelfbouw zwembad kan een complex proces zijn, en vereist vaak speciale vaardigheden en ervaring om het project goed en juist uit te voeren. Het is belangrijk dat je voldoende onderzoek doet en de juiste stappen volgt om ervoor te zorgen dat het zwembad veilig en duurzaam aangelegd wordt. Als je niet zeker bent van je vaardigheden, kan het inhuren van een professionele zwembadbouwer helpen.

 • 2. Kan ik geld besparen door een zelfbouw zwembad aan te leggen?

  Een van de grootste voordelen van het aanleggen van een zelfbouw zwembad is de kostenbesparing. Door het werk zelf te doen, bespaar je op arbeidskosten en kan je je zwembadproject aanpassen naar je eigen budget. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het inhuren van een professionele zwembadbouwer kan helpen om ervoor te zorgen dat je project goed wordt uitgevoerd en dat het zwembad veilig en duurzaam wordt aangelegd.

 • 3. Moet ik een vergunning aanvragen voor het aanleggen van een zelfbouw zwembad?

  Ja, in de meeste gevallen heb je een vergunning nodig voor de aanleg van een zelfbouw zwembad. Het is belangrijk om de wet- en regelgeving in jouw regio te raadplegen en de benodigde vergunningen aan te vragen voordat je begint met het aanleggen van een zelfbouw zwembad. 

 • 4. Hoe lang duurt het om een zelfbouw zwembad aan te leggen?

  De tijd die nodig is om een zelfbouw zwembad aan te leggen, kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project en jouw ervaring en vaardigheden. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en voldoende tijd in te plannen om het project te voltooien. Met behulp van onze experts kan dit op minder dan een week.

 • 5. Heb ik speciaal gereedschap nodig voor het aanleggen van een zelfbouw zwembad?

  Ja, er is speciaal gereedschap nodig om een zelfbouw zwembad aan te leggen, zoals een graafmachine, chape en gereedschappen voor het installeren van leidingen en elektriciteit. Dit gereedschap kan duur zijn om te kopen of te huren. Het is belangrijk om te overwegen of het inhuren van een professionele zwembadbouwer een betere optie is dan het kopen of huren van speciaal gereedschap.

 • 6. Kan ik hulp krijgen bij het aanleggen van een zelfbouw zwembad?

  Ja, als je niet zeker bent van je vaardigheden of ervaring, kan het inhuren van een professionele zwembadbouwer je helpen bij het aanleggen van je zelfbouw zwembad. Onze experts hebben de juiste vaardigheden, ervaring en kennis om je zwembadproject snel, efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Bovendien kunnen we je helpen bij het ontwerpen van je project en ervoor zorgen dat het voldoet aan al jouw wensen en behoeften.