DND Pool Group

Zwembad installateur

Bent u op zoek naar een betrouwbare zwembad installateur in uw regio? DND Pools is dé expert voor het plaatsen van inbouwzwembaden in heel België.
Daarnaast biedt DND Pools als zwembadbouwer ook accessoires, producten, onderhoud en renovaties aan.

Droom je van een eigen outdoor of indoor inbouwzwembad in België?

DND heeft als professionele zwembad installateur al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en aanleggen van inbouwzwembaden.

  • 25 jaar garantie

  • Belgisch maatwerk

  • Korte levertermijn

Wil je graag een inbouwzwembad in België laten aanleggen
door een professionele zwembad installateur?

DND is als zwembad installateur lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Welnessprofessionals.

De Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals is een organisatie die zich richt op het promoten van de kwaliteit en duurzaamheid van zwembad installateurs en wellnessfaciliteiten in België. Alle zwembad installateurs die lid zijn van deze federatie, beschikken over een kwaliteitslabel dat garant staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid.

Wanneer u een beroep doet op een zwembad installateur die erkend is door de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals, kunt u genieten van een goede opvolging en een uitstekende kwaliteit tijdens heel uw bouwproject. Deze zwembad installateurs werden immers erkend voor hun kwaliteitsvol werk volgens duidelijk bepaalde criteria. Lees er hier meer over >

JAAR ERVARING
0
GEKWALIFICEERDE EXPERTS
0
JAAR GARANTIE
0

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

Wij plaatsen, renoveren en onderhouden zwembaden in heel België

Als zwembad installateur plaatsen, renoveren en onderhouden wij zwembaden in heel België:

Limburg - West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant - Waals-Brabant - Henegouwen - Brussel - Namen - Luxemburg - Luik

Laat je zwembad aanleggen door een professionele zwembad installateur

Zelf je zwembad aanleggen? Het kan, maar we raden het niet aan als je weinig tot geen ervaring hebt. Er zijn diverse redenen waarom het aangeraden is om jouw zwembad te laten aanleggen door een professionele zwembad installateur. Ten eerste hebben we bij DND Pools de juiste kennis en ervaring om een zwembad veilig en efficiënt aan te leggen. Zwembaden die instabiel zijn of technische onjuistheden vertonen, zijn geen uitzondering bij zwembaden die zelf geplaatst zijn. Ten tweede garandeert het inhuren van een professionele zwembad installateur dat het inbouwzwembad aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen voldoet. Ten derde krijg je bij DND Pools 25 jaar garantie op de aanleg van jouw zwembad en kan je voordelig genieten van een onderhoudscontract voor je zwembad. Beschik je toch over de juiste competenties om een monoblok prefabzwembad zelf aan te leggen? Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project te bespreken onder het doe-het-zelf pakket met begeleiding.

"Bij DND Pools geloven we dat een zwembad aanleggen niet alleen een investering is in plezier, maar ook in gezondheid en welzijn. Daarom werken we unieke projecten uit in samenwerking met onze klanten om hun droomzwembad te creëren."

Bekijk onze promo video