DND Pool Group

Zwembad renoveren

Blaas jouw zwembad nieuw leven in met een zwembadrenovatie. Laat jouw zwembad renoveren door de experts van DND Pools.

Een kleine herstelling of een volledige zwembadrenovatie? Ons team van ervaren professionals zorgt voor een mooie én veilige zwembadomgeving.
 • Deskundig advies

 • Gebruik van hoogwaardige materialen

 • Meer dan 20 jaar ervaring

Wil je graag jouw zwembad laten herstellen of renoveren?

Soorten zwembadrenovaties

Van volledige zwembadrenovaties tot kleinere reparaties en herstellingen. Kies de renovatie die bij jou past en geniet terug volop van jouw zwembad.

Volledige zwembadrenovatie

Een volledige zwembadrenovatie is dé manier om jouw zwembad helemaal op te frissen. Van vervanging van verouderde materialen en rolluiken tot het plaatsen van nieuwe technieken, alles is mogelijk.

 

Laat je zwembad renoveren >

01

Kleine herstelling

Een lekkage, een defecte pomp, een vastgelopen rolluik of een beschadigd onderdeel? Een kleine herstelling kan het verschil maken als je zwembad niet optimaal functioneert. 

 

Laat je zwembad repareren >

02

Opties & toebehoren bij de renovatie

een solar zwembadrolluik in een inbouw zwembad

Afdekking

Een automatisch zwembadrolluik is iets wat echt onmisbaar is, daarom biedt DND een ruime keuze aan lamellen aan. Deze anti-alg lamellen zijn gemaakt van PVC of Polycarbonaat, met of zonder solar effect.

Afdekking

een waterfilter en tank op een aanrechtblad

TECHNIEKEN

De technische installatie is het hart van je zwembad! De juiste pomp en filtercombinatie is van cruciaal belang voor de werking van je zwembad. Het water moet immers constant perfect zuiver zijn. 

TECHNIEKEN

een zwembadrobot in een inbouw zwembad

Accessoires

Of je nu op zoek bent naar een zwembadrobot, jetstream, waterval of zwembadboorden, met de juiste accessoires wordt je zwembad nog gezelliger. Ontdek hier het volledig aanbod van DND Pools.

Accessoires

De renovatie van je zwembad in 3 stappen

arrow

Offerte

Van zodra je via onze website een gratis offerte aanvraagt, gaan onze deskundige medewerkers onmiddellijk voor jou aan de slag. We bekijken de details van het project en maken een schatting die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

01

Stap 1
arrow

PLAN VAN AANPAK

Nadien bespreken we samen met jou de verschillende opties en het plan van aanpak, alles specifiek afgestemd op jouw behoeften en budget. Zo ben je er zeker van dat we jou de best mogelijke ervaring bieden die volledig aan jouw wensen voldoet.

02

Stap 2

UITVOERING

Onze ervaren professionals nemen vervolgens de uitvoering van het project voor hun rekening. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Je kunt rekenen op een snelle en efficiënte renovatie.

03

Stap 3

Waarom je best jouw zwembad laat renoveren

Een zwembadrenovatie is de perfecte manier om jouw zwembad een nieuwe look te geven en om het in topconditie te houden. Er zijn verschillende redenen waarom je jouw zwembad best laat renoveren:
 • LEVENSDUUR: door alles te repareren of te renoveren blijft je zwembad in goede staat. Zo geniet je nog jaren van je zwembad.

 • ZWEMCOMFORT: wij maken altijd gebruik van de allernieuwste materialen en technieken. Hierdoor kan bijvoorbeeld de vloer van het zwembad opnieuw bekleed worden zodat die zachter aanvoelt, of optimaliseren we het filtersysteem zodat het water altijd aangenaam en schoon is.

 • VEILIGHEID: kapotte tegels, problemen met de verwarming, slijtage aan de randen,.. Allemaal zaken die letsel of erger kunnen veroorzaken. Door jouw zwembad te renoveren worden gebreken en slijtage onmiddellijk opgelost. Bovendien kunnen ook de nieuwste veiligheidsmaatregelen (versterkte trappen, antislipvloeren, etc.) toegepast worden.

 • MINDER KOSTEN OP LANGE TERMIJN: van nieuwe filtersystemen tot energiezuinige pompen. Er zijn verschillende nieuwe technieken die jouw onderhouds- en reparatiekosten op lange termijn verlagen.

 • WAARDE VAN JE HUIS: bij eventuele verkoop zal een huis met een prachtig gerenoveerd zwembad 5 a 10% meer waard zijn. Een zwembadrenovatie is dus een goede investering.

een antraciet inbouw zwembad aan een witte hoeve
0
JAAR ERVARING
0
GEKWALIFICEERDE EXPERTS
0
JAAR GARANTIE

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

 • Materiaal, kleur en vorm

 • Levertermijn, garantie en service

Wij renoveren zwembaden in heel België

Als zwembadbouwer renoveren wij zwembaden in heel België:

Limburg - West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant - Waals-Brabant - Henegouwen - Brussel - Namen - Luxemburg - Luik

Laat je zwembad renoveren door een professionele zwembadbouwer

Het renoveren van een zwembad is vaak meer dan alleen enkele reparaties uitvoeren. Het vereist een goede planning, aandacht voor detail én gespecialiseerde apparatuur om de renovatie uit te voeren. ​​Door onze kennis van de nieuwste energiezuinige producten en materialen kunnen we ook de kost op lange termijn laag houden.

"Een prachtig gerenoveerd zwembad is een uitstekende manier om de waarde van jouw huis te verhogen en tegelijkertijd jouw welzijn te verbeteren. Bij DND Pools streven wij ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun dromen."

Veelgestelde vragen bij het renoveren van een zwembad

 • 1. Wat zijn de vereisten voor vergunningen en toestemmingen voor zwembadrenovaties?

  Bij het renoveren van een zwembad zijn er meestal vergunningen en toestemmingen nodig die afhankelijk zijn van de lokale wetgeving en regelgeving. Het is belangrijk om te weten welke vergunningen en toestemmingen vereist zijn en deze tijdig aan te vragen. Dit is om ervoor te zorgen dat jouw zwembad aan de vereiste veiligheids- en bouwnormen voldoet en je tegen eventuele juridische problemen beschermt. Vooraleer je een zwembadrenovatie laat uitvoeren, ga je best eerst langs bij de gemeente om de nodige vergunningen aan te vragen.

 • 2. Hoe lang duurt de renovatie van een zwembad?

  De lengte van de renovatie van een zwembad hangt af van verschillende factoren (omvang van het project, de beschikbaarheid van materialen, weersomstandigheden, etc.) Gemiddeld duurt het renoveren van een zwembad tussen de 1 tot 2 weken.

 • 3. Wat is de beste tijd van het jaar om mijn zwembad te renoveren?

  We raden aan om jouw zwembad tussen september en april te renoveren. 

 • 4. Wat is de garantieperiode voor de renovatie van mijn zwembad?

  We geven 2 jaar garantie op renovaties en herstellingen.

 • 5. Kan ik speciale functies toevoegen?

  Ja, wij kunnen speciale functies toevoegen aan jouw renovatieproject. Dit kan onder andere het toevoegen van een jetstream, waterval, buitendouche, glijbaan etc. zijn.

 • 6. Maken jullie gebruik van energie-efficiënte en milieuvriendelijke systemen voor mijn zwembadrenovatie?

  Ja, bij het renoveren of herstellen van een zwembad maken wij altijd gebruik van de nieuwste technologieën en systemen (betere filtersystemen, energiezuinige pompen, etc.) . Dit zorgt ervoor dat jouw energie- en onderhoudskosten op lange termijn zullen dalen.

Bekijk onze promo video