DND Pool Group

Zwembad renoveren

Blaas jouw zwembad nieuw leven in met een zwembadrenovatie. Laat jouw zwembad renoveren door de experts van DND Pools.

Een kleine herstelling of een volledige zwembadrenovatie? Ons team van ervaren professionals zorgt voor een mooie én veilige zwembadomgeving.
 • Deskundig advies

 • Gebruik van hoogwaardige materialen

Wil je graag jouw zwembad laten herstellen of renoveren?

Soorten zwembad-renovaties

Van volledige zwembadrenovaties tot kleinere reparaties en herstellingen. Kies de renovatie die bij jou past en geniet terug volop van jouw zwembad.

Volledige zwembadrenovatie

Een volledige zwembadrenovatie is dé manier om jouw zwembad helemaal op te frissen. Van vervanging van verouderde materialen en rolluiken tot het plaatsen van nieuwe technieken, alles is mogelijk.

 

Laat je zwembad renoveren >

Kleine herstelling

Een lekkage, een defecte pomp, een vastgelopen rolluik of een beschadigd onderdeel? Een kleine herstelling kan het verschil maken als je zwembad niet optimaal functioneert. 

 

Laat je zwembad herstellen >

Wij renoveren zwembaden in heel België

Als zwembadbouwer renoveren wij zwembaden in heel België:

Brussel - AntwerpenLimburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-VlaanderenWaals-Brabant - Henegouwen - Luik - LuxemburgNamen

De renovatie van je zwembad in 3 stappen

arrow

Offerte

Van zodra je via onze website een gratis offerte aanvraagt, gaan onze deskundige medewerkers onmiddellijk voor jou aan de slag. We bekijken de details van het project en maken een schatting die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Stap 1
arrow

PLANNING

Nadien bespreken we samen met jou de verschillende opties en het plan van aanpak, alles specifiek afgestemd op jouw behoeften en budget. Zo ben je er zeker van dat we jou de best mogelijke ervaring bieden die volledig aan jouw wensen voldoet.

Stap 2

UITVOERING

Onze ervaren professionals nemen vervolgens de uitvoering van het project voor hun rekening. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Je kunt rekenen op een snelle en efficiënte renovatie.

Stap 3
een antraciet inbouw zwembad aan een witte hoeve

Waarom je best jouw zwembad laat renoveren

 • LEVENSDUUR: door alles te repareren of te renoveren blijft je zwembad in goede staat. Zo geniet je nog jaren van je zwembad.

 • ZWEMCOMFORT: wij maken altijd gebruik van de allernieuwste materialen en technieken. Hierdoor kan bijvoorbeeld een nieuwe kuip in je bestaande kuip geplaatst worden, of optimaliseren we het filtersysteem zodat het water altijd aangenaam en schoon is.

 • VEILIGHEID: kapotte tegels, problemen met de verwarming, slijtage aan de randen,.. Allemaal zaken die letsel of erger kunnen veroorzaken. Door jouw zwembad te renoveren worden gebreken en slijtage onmiddellijk opgelost. Bovendien kunnen ook de nieuwste veiligheidsmaatregelen (versterkte trappen, antislipvloeren, etc.) toegepast worden.

 • MINDER KOSTEN OP LANGE TERMIJN: van nieuwe filtersystemen tot energiezuinige pompen. Er zijn verschillende nieuwe technieken die jouw onderhouds- en reparatiekosten op lange termijn verlagen.

 • WAARDE VAN JE HUIS: bij eventuele verkoop zal een huis met een prachtig gerenoveerd zwembad 5 a 10% meer waard zijn. Een zwembadrenovatie is dus een goede investering.

Laat je zwembad renoveren door een professionele zwembadbouwer

Het renoveren van een zwembad is vaak meer dan alleen enkele reparaties uitvoeren. Het vereist een goede planning, aandacht voor detail én gespecialiseerde apparatuur om de renovatie uit te voeren. ​​Door onze kennis van de nieuwste energiezuinige producten en materialen kunnen we ook de kost op lange termijn laag houden.

een glimlachende man met zijn armen over elkaar
Jens

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ HET RENOVEREN VAN EEN ZWEMBAD

Rond de renovatie van een zwembad merken we bij onze klanten dat er vaak veel vragen zijn rond mogelijkheden, materialen, producten en dergelijke. Via deze FAQ geven we kort antwoord op al deze vragen.

 • 1. Wat zijn de vereisten voor vergunningen en toestemmingen voor zwembadrenovaties?
  Bij het renoveren van een zwembad zijn er meestal vergunningen en toestemmingen nodig die afhankelijk zijn van de lokale wetgeving en regelgeving. Het is belangrijk om te weten welke vergunningen en toestemmingen vereist zijn en deze tijdig aan te vragen. Dit is om ervoor te zorgen dat jouw zwembad aan de vereiste veiligheids- en bouwnormen voldoet en je tegen eventuele juridische problemen beschermt. Vooraleer je een zwembadrenovatie laat uitvoeren, ga je best eerst langs bij de gemeente om de nodige vergunningen aan te vragen.

 • 2. Hoe lang duurt de renovatie van een zwembad?
  De lengte van de renovatie van een zwembad hangt af van verschillende factoren (omvang van het project, de beschikbaarheid van materialen, weersomstandigheden, etc.). Gemiddeld duurt het renoveren van een zwembad tussen de 1 tot 2 weken.

 • 3. Wat is de beste tijd van het jaar om mijn zwembad te renoveren?
  We raden aan om jouw zwembad tussen september en april te renoveren.

 • 4. Wat is de garantieperiode voor de renovatie van mijn zwembad?
  We geven 2 jaar garantie op renovaties en herstellingen.

 • 5. Kan ik speciale functies toevoegen?
  Ja, wij kunnen speciale functies toevoegen aan jouw renovatieproject. Dit kan onder andere het toevoegen van een jetstream, waterval, buitendouche, glijbaan etc. zijn.

 • 6. Maken jullie gebruik van energie-efficiënte en milieuvriendelijke systemen voor mijn zwembadrenovatie?
  Ja, bij het renoveren of herstellen van een zwembad maken wij altijd gebruik van  de nieuwste technologieën en systemen (betere filtersystemen, energiezuinige pompen, etc.) . Dit zorgt ervoor dat jouw energie- en onderhoudskosten op lange termijn zullen dalen.