DND Pool Group

Zwembadbouwer Brussel

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer regio Brussel? DND Pools is dé expert voor het plaatsen van inbouwzwembaden in heel Brussel.
Daarnaast biedt DND Pools als zwembadbouwer ook accessoires, producten, onderhoud en renovaties aan.

Droom je van een eigen outdoor of indoor inbouwzwembad in Brussel?

DND heeft als professionele zwembadbouwer al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en aanleggen van inbouwzwembaden.

  • 25 jaar garantie

  • Belgisch maatwerk

  • Korte levertermijn

Wil je graag een inbouwzwembad in Brussel laten aanleggen
door een professionele zwembadbouwer?

Een zwembad laten aanleggen in Brussel

Een inbouwzwembad in de provincie Brussel is de ideale manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. In tegenstelling tot openbare zwembaden, biedt een privézwembad de mogelijkheid om op elk moment van de dag te zwemmen, zonder te hoeven reizen of zich aan te passen aan de openingstijden van een openbaar zwembad. Daarnaast biedt een privé inbouwzwembad in Brussel de mogelijkheid om te genieten van de zomermaanden en het mooie weer in de stad, zonder dat je de stad hoeft te verlaten. Het kan een prachtige plek zijn om te ontspannen, te genieten van de zon en quality time door te brengen.

zwembadbouwer DND Pools Brussel - actieve gemeenten

DND Pools is dé zwembadbouwer voor het aanleggen van inbouwzwembaden in de hoofd- en deelgemeentes van Brussel:

 

Anderlecht, Brussel, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Joost-ten-Node, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst, Watermaal-Bosvoorde

 

Zoek een verdeler in jouw buurt >

Als je op zoek bent naar een betrouwbare zwembadbouwer in Brussel die zowel het ontwerp, de productie en de aanleg uitvoert, dan kan je beroep doen op DND Pools. DND Pools is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte inbouwzwembaden in HDPE voor zowel particulieren als bedrijven. Het team van DND Pools bestaat uit ervaren en getalenteerde professionals die al vele jaren actief zijn in de zwembadbouwsector.

Hoe gaat de aanleg van een inbouwzwembad er aan toe?

arrow

Offerte

Het begint met een vrijblijvende offerte die je online kan aanvragen op de website, waarna het team van DND Pools Brussel contact met je opneemt om je wensen en eisen in kaart te brengen.

01

arrow

Ontwerp

Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt van jouw droom-zwembad dat volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Het ontwerp wordt pas finaal goedgekeurd wanneer jij volledig tevreden bent.

02

arrow

Productie & Aanleg

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, zal DND Pools Brussel aan het bouwproces van het HDPE-zwembad beginnen en een opleverdatum afspreken. Daarnaast worden ook de graafwerken uitgevoerd.

03

Dienst-na-verkoop

Na de oplevering van het inbouwzwembad zal DND Pools Brussel je blijven ondersteunen met advies en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je zwembad jarenlang in topconditie blijft. Lees meer >

04

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

  • Materiaal, kleur en vorm

  • Levertermijn, garantie en service

Zwembadbouwer DND Pools België

Als professionele zwembadbouwer plaatsen wij zwembaden in heel België:

Limburg - West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant - Waals-Brabant - Henegouwen - Namen - Luxemburg - Luik

Laat je zwembad aanleggen door een professionele zwembadbouwer

Zelf je zwembad aanleggen? Het kan, maar we raden het niet aan als je weinig tot geen ervaring hebt. Er zijn diverse redenen waarom het aangeraden is om jouw zwembad te laten aanleggen door een professionele zwembadbouwer. Ten eerste hebben we bij DND Pools de juiste kennis en ervaring om een zwembad veilig en efficiënt aan te leggen. Zwembaden die instabiel zijn of technische onjuistheden vertonen, zijn geen uitzondering bij zwembaden die zelf geplaatst zijn. Ten tweede garandeert het inhuren van een professionele zwembadbouwer dat het inbouwzwembad aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen voldoet. Ten derde krijg je bij DND Pools 25 jaar garantie op de aanleg van jouw zwembad en kan je voordelig genieten van een onderhoudscontract voor je zwembad. Beschik je toch over de juiste competenties om een monoblok prefabzwembad zelf aan te leggen? Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project te bespreken onder het doe-het-zelf pakket met begeleiding.

"Bij DND Pools geloven we dat een zwembad aanleggen niet alleen een investering is in plezier, maar ook in gezondheid en welzijn. Daarom werken we unieke projecten uit in samenwerking met onze klanten om hun droomzwembad te creëren."