DND Pool Group

Zwembadbouwer Waals-Brabant

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer regio Waals-Brabant? DND Pools is dé expert voor het plaatsen van inbouwzwembaden in heel Waals-Brabant.
Daarnaast biedt DND Pools als zwembadbouwer ook accessoires, producten, onderhoud en renovaties aan.

Droom je van een eigen outdoor of indoor inbouwzwembad in Waals-Brabant?

DND heeft als professionele zwembadbouwer al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en aanleggen van inbouwzwembaden.

  • 25 jaar garantie

  • Belgisch maatwerk

  • Korte levertermijn

Wil je graag een inbouwzwembad in Waals-Brabant laten aanleggen
door een professionele zwembadbouwer?

Een zwembad laten aanleggen in Waals-Brabant

Een buitenzwembad is een zeer mooie investering voor woningen gelegen in Waals-Brabant om te genieten van het prachtige natuurlandschap én de warme zomermaanden. In de zomer kan het zeer warm worden in Waals-Brabant, met temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden Celsius. Dan biedt een buitenzwembad een ideale manier om af te koelen en te ontspannen.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare zwembadbouwer in Waals-Brabant die zowel het ontwerp, de productie en de aanleg uitvoert, dan kan je beroep doen op DND Pools. 

zwembadbouwer DND Pools Waals-Brabant - gemeenten

DND Pools is dé zwembadbouwer voor het aanleggen van inbouwzwembaden in de hoofd- en deelgemeentes van Waals-Brabant:

 

Beauvechain, Braine-l'Alleud, Braine-le-Château, Chastre, Chaumont-Gistoux, Court-Saint-Étienne, Genappe, Grez-Doiceau, Hélécine, Incourt, Ittre, Jodoigne, La Hulpe, Lasne, Mont-Saint-Guibert, Nivelles, Orp-Jauche, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Perwez, Ramillies, Rebecq, Rixensart, Tubize, Villers-la-Ville, Walhain, Waterloo, Wavre.

 

Zoek een verdeler in jouw buurt >

Hoe gaat de aanleg van een inbouwzwembad er aan toe?

arrow

Offerte

Het begint met een vrijblijvende offerte die je online kan aanvragen op de website, waarna het team van DND Pools Waals-Brabant contact met je opneemt om je wensen en eisen in kaart te brengen.

01

arrow

Ontwerp

Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt van jouw droom-zwembad dat volledig is afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Het ontwerp wordt pas finaal goedgekeurd wanneer jij volledig tevreden bent.

02

arrow

Productie & Aanleg

Eenmaal het ontwerp is goedgekeurd, zal DND Pools Waals-Brabant aan het bouwproces van het HDPE-zwembad beginnen en een opleverdatum afspreken. Daarnaast worden ook de graafwerken uitgevoerd.

03

Dienst-na-verkoop

Na de oplevering van het inbouwzwembad zal DND Pools Waals-Brabant je blijven ondersteunen met advies en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je zwembad jarenlang in topconditie blijft. Lees meer >

04

Download onze brochure

Inspiratie nodig voor de aanleg van het zwembad van jouw dromen?

Download onze brochure en maak een geïnformeerde beslissing bij de aankoop van jouw zwembad.

  • Materiaal, kleur en vorm

  • Levertermijn, garantie en service

Zwembadbouwer DND Pools België

Als professionele zwembadbouwer plaatsen wij zwembaden in heel België:

Limburg - West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant - Henegouwen - Brussel - Namen - Luxemburg - Luik

Laat je zwembad aanleggen door een professionele zwembadbouwer

Zelf je zwembad aanleggen? Het kan, maar we raden het niet aan als je weinig tot geen ervaring hebt. Er zijn diverse redenen waarom het aangeraden is om jouw zwembad te laten aanleggen door een professionele zwembadbouwer. Ten eerste hebben we bij DND Pools de juiste kennis en ervaring om een zwembad veilig en efficiënt aan te leggen. Zwembaden die instabiel zijn of technische onjuistheden vertonen, zijn geen uitzondering bij zwembaden die zelf geplaatst zijn. Ten tweede garandeert het inhuren van een professionele zwembadbouwer dat het inbouwzwembad aan alle veiligheidsvoorschriften en -normen voldoet. Ten derde krijg je bij DND Pools 25 jaar garantie op de aanleg van jouw zwembad en kan je voordelig genieten van een onderhoudscontract voor je zwembad. Beschik je toch over de juiste competenties om een monoblok prefabzwembad zelf aan te leggen? Contacteer ons om de mogelijkheden van jouw project te bespreken onder het doe-het-zelf pakket met begeleiding.

"Bij DND Pools geloven we dat een zwembad aanleggen niet alleen een investering is in plezier, maar ook in gezondheid en welzijn. Daarom werken we unieke projecten uit in samenwerking met onze klanten om hun droomzwembad te creëren."