DND Pool Group

Zwembadinstallatie

Verbeter de levensduur van jouw zwembad met onze kwalitatieve zwembadinstallaties.

Van zwembadonderdelen zoals pompen en filters tot onderhoudsproductenDND Pools staat steeds garant voor de beste kwaliteit.

  • Energiezuinig

  • All-in-one systeem

  • Plug & play

een waterfilter en apparatuur in een kast

Wil je graag een kwalitatieve en energiezuinige zwembadinstallatie?

zwembad-installatie Onderdelen

Door de stijgende energieprijzen en het groeiend milieubewustzijn vinden wij het bij DND Pools belangrijk om energievriendelijke zwembadinstallaties aan te bieden. Frequentiegestuurde pompen in combinatie met een automatisch doseringssyseem en een inverter warmtepomp zijn daarvoor de beste oplossing.

frequentiegestuurde pomp

De frequentiegestuurde pomp past zich aan naar het gebruik van het zwembad. Op momenten dat er veel gezwommen wordt zal de frequentie-gestuurde pomp op volle toeren draaien, wanneer het zwembad minder of niet gebruikt wordt kan je het toerental aanpassen naar een rustiger tempo. Hiermee kan je tot wel 80% aan stroomkosten besparen.

Automatisch doseringssyteem

Een automatisch doseringssysteem zorgt voor de controle en bijsturing van het pH- en chloorniveau in het zwembad met een minimum gebruik aan chemicaliën. Deze wordt gebruikt met de bestaande zwembadfilter-apparatuur en optimaliseert het filtratieproces. Zo wordt niet enkel bespaard op chemicaliën, maar ook op de werkingskosten van je zwembadinstallatie.

full Inverter Warmtepomp

De full-inverter-warmtepomp is een technologie waarbij de warmtepomp haar werking aanpast aan de omstandigheden. Eenmaal de gewenste temperatuur bereikt is, blijft de pomp op een lager niveau draaien. Wanneer de temperatuur afwijkt, gaat de pomp automatisch sneller draaien. Hierdoor kan je tot wel 50% besparen op je verwarmingskosten.

een waterfilter en tank op een aanrechtblad

Belang van een kwalitatieve zwembad-installatie

Een kwalitatieve zwembadinstallatie is van groot belang om de volgende redenen:

  • VEILIGHEID: om veilig van je zwembad te kunnen genieten, moet je water van goede kwaliteit zijn. Een goede waterbehandeling is hiervoor essentieel.

  • ONDERHOUD: om zuiver en helder water te kunnen bereiken met zo weinig mogelijk onderhoudsproducten is een kwalitatieve zwembadinstallatie noodzakelijk.

  • ENERGIEBESPAREND: met een energievriendelijke zwembadinstallatie bespaar je tot wel 50 a 80% op je stroom- en verwarmingskosten.

  • COMFORT: dankzij onze zelfgemaakte sturingskasten kan je je technische filterpallet makkelijk bedienen aan de hand van eenvoudige drukknoppen.

ONS AANBOD zwembad-ONDERDELEN

PPG POMP DELUXE

PPG POMP DELUXE

Deze toonaangevende pomp is al jarenlang de norm wat zekerheid, efficiëntie en geluidsniveau betreft. Dankzij de state-of-the-art technologie, om het hydraulisch systeem efficiënter te maken, is een fluisterstille werking gegarandeerd.

WATERSENS

WATERSENS

De watersens houdt het water van je zwembad schoon en zuiver met een minimum aan chemicaliën. Via het touchscreen interface heb je de volledige controle over de metingen en het regelen van je zwembad.

INVERTER+ WARMTEPOMP

INVERTER+ WARMTEPOMP

De full-inverter-warmtepomp halveert je gebruikskosten en werkt stiller het hele zwemseizoen door op basis van het gemiddelde vermogen. Beheer van de warmtepomp is op afstand mogelijk dankzij de ingebouwde Wifi-module.

WIJ plaatsen zwembadinstallaties in heel België

Als zwembadbouwer plaatsen wij zwembadinstallaties in heel België:

Brussel - AntwerpenLimburg - Oost-Vlaanderen - Vlaams-Brabant - West-VlaanderenWaals-Brabant - Henegouwen - Luik - LuxemburgNamen

Hou je zwembad proper met de Zodiac Voyager zwembadrobot

De Zodiac Voyager zwembadrobot werkt helemaal autonoom en heeft geen aansluiting op het filtersysteem nodig. Hij haalt al het vuil op in zijn eigen filterbak. Hij is uitgerust met kunstmatige intelligentie en kan alle hoeken van het zwembad bereiken.

  • Krachtige en langdurige aanzuiging

  • Intelligente ingebouwde sensoren

  • Gebruiksgemak dankzij de iAquaLink-app

ZOMERACTIE

Ontvang nu een GRATIS zwembadrobot twv €1.420 bij aankoop van een HDPE-zwembad bij DND Pools.
GRATIS